Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το OnePlus 5T

*
H OnePlus αποκάλυψε την επόμενη ναυαρχίδα της το OnePlus 5T, το οποίο υπόσχεται υψηλές αποδόσεις σε τιμή προσιτή για όλους. Ξεκινώντας από το εξωτερικό της, η νέα συσκευή έχει οθόνη OLED με αναλογία 18:9 και ανάλυση 1080x2160. Η πυκνότητα απεικόνισης είναι 401 ppi και υπάρχει ένα μεγάλο εύρος χρωματικών επιλογών, μεταξύ άλλων sRGB για την ικανοποίηση ακόμα και των πλέον απαιτητικών χρηστών. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει πλέον μεταφερθεί στο πίσω μέρος και το ξεκλείδωμα της συσκευής μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω αναγνώρισης προσώπου. Το πάχος της συσκευής είναι 7,3mm. Στο εσωτερικό της βρίσκεται μπαταρία 3.300mAh τεχνολογίας Dash Charge που επιτρέπει την πλήρη φορτισή της σε κάτι παραπάνω από μισή ώρα. Προχωρώντας βαθύτερα βλέπουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 835 με Adreno 540 graphics, ενώ οι επιλογές μνήμης/ αποθηκευτικού χώρου είναι δύο. Είτε 6GB RAM με 64GB αποθηκευτικού χώρου, είτε 8GB RAM με 128GB αποθηκευτικού χώρου, δίχως επιλογή για επέκταση μέσω microSD.



H βασική κάμερα είναι ίδια με αυτή του OnePlus 5, όμως αυτή τη φορά, η δευτερεύουσα έχει τέτοιο διάφραγμα, που επιτρέπει λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Όσο για το λογισμικό, όσοι ανέμεναν ότι η συσκευή θα διέθετε Android 8 Oreo, ίσως απογοητευτούν μιας και, για την ώρα τουλάχιστο, θα πρέπει να περιοριστούν στο Android 7.1 Nougat, με την εταιρεία να υπόσχεται αναβάθμιση το συντομότερο δυνατό. Οι επίδοξοι αγοραστές θα πρέπει να σημειώσουν στα ημερολόγιά τους την 21η Νοεμβρίου, ημερα λανσαρίσματος του OnePlus 5T. Όσο για τις τιμές, το μοντέλο των 64GB θα κοστίζει €499 και αυτό των 128GB €559. , ₹37,999, and $559. The US price is $20 dearer than previously, though given how Apple and Samsung’s current flagships are now rising beyond the $1,000 mark, that shouldn’t be too much of a hindrance for people enticed by the latest tech and skinniest display bezels. Αρχικά, το OnePlus 5T θα είναι διαθέσιμο μόνο σε μαύρο χρώμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*