Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Pixel smartphone της Google

Μετά από μια μεγάλη σειρά διαρροών, η Google αποκάλυψε επίσημα τη νέα σειρά smartphones της, η οποία θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Pixel. Η εταιρεία θα διαθέσει στην αγορά δύο μοντέλα, το Pixel και το Pixel XL και όπως φαίνεται από μόνο του, το πρώτο θα είναι το απλό και το δεύτερο το phablet της. Το Pixel θα έχει οθόνη 5 ιντσών και ανάλυση 1080p, ενώ το Pixel XL οθόνη 5.5 ιντσών και Quad HD panel. Και οι δύο συσκευές έχουν δημιουργηθεί από την HTC και στο εσωτερικό τους φέρουν τον τελευταίο επεξεργαστή Snapdragon 821 που «τρέχει» μια ειδική έκδοση του Android με υποστήριξη για την πλατφόρμα VR Daydream.

Πέντε βασικά σημεία των νέων Pixel smartphones είναι:
- Ο Google Assistant που ενεργοποιείται με το πάτημα του home button.
- Η κάμερα δείχνει να προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις. Προσφέρει 12.3MP ανάλυση και μεγάλα 1.55-micron pixels, καθώς και f/2.0 aperture.
- Απεριόριστο cloud storage για τις φωτογραφίες στο Google Photos στην native ανάλυσή τους.
- Άμεσα updates από τη Google, αλλά και έως και 7 ώρες λειτουργίας με 15 λεπτά φόρτισης.
- Ιδανικά για mobile virtual reality. Το Pixel θα είναι το πρώτο συμβατό smartphone με το Daydream, τη νέα VR πλατφόρμα της Google. Το Daydream View Headset θα χρησιμοποιεί το Pixel για την οπτική απεικόνιση.



Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, οι δύο συσκευές έχουν σώμα από αλουμίνιο με ένα μεγάλο κομμάτι γυαλιού στο πίσω μέρος, κάμερα, flash και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Το Pixel XL έχει μπαταρία 3.450mAh, ενώ το Pixel 2.770mAh. Οι οθόνες και των δύο είναι AMOLED, στο εσωτερικό τους συναντάμε 4GB μνήμης RAM, ενώ θα υποστηρίζεται σύνδεση μέσω USB-C. Στα της χωρητικότητας, οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν σε μοντέλα με 32GB και 128GB, ενώ στην αγορά θα διατεθούν και Live Cases. Οι τιμές για το Pixel ξεκινούν από τα 649 δολάρια για τα 32GB και φτάνουν έως τα 749 δολάρια για τα 128GB. Αντίστοιχα, για το Pixel XL ξεκινούν από τα 769 δολάρια για τα 32GB και φτάνουν έως τα 869 δολάρια για τα 128GB. Οι προπαραγγελίες για τα δύο μοντέλα ξεκινούν από σήμερα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*