Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Predator X25 monitor της Acer με ρυθμό ανανέωσης 360Hz

*
Κατά τη διάρκεια του CES 2020 παρουσιάστηκε το ASUS ROG Swift 360, ένα monitor με υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης στα 360HZ που είναι ταυτόχρονα η ταχύτερη οθόνη για esports. Πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο και ταυτόχρονα η NVIDIA ανακοίνωσε ένα ακόμα super-fast gaming monitor, το Predator X25 της Acer που υποστηρίζε επίσης ρυθμό ανανέωσης στα 360Hz.

Όπως συμβαίνει και με το Swift 360, το Predator X25 είναι σχεδιασμένο για επαγγελματικό gaming και εκπαίδευση. Προσφέρει στους παίκτες ιδιαίτερα χαμηλό latency και ομαλό animation. Με 360Hz ρυθμό ανανέωσης, τα game frames εμφανίζονται κάθε 2,8 milliseconds.


Το 24,5'' monitor έρχεται με επεξεργαστή NVIDIA G-Sync και είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόμο που να εκμηδενίζεται το screen tearing. Επίσης, το Predator X25 είναι από τα πρώτα monitor με τεχνολογία Reflex Latency Analyzer, που δίνει στους χρήστες αναλυτικά δεδομένα σχετικά με το latency όλου του συστήματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*