Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Raspberry Pi 2

Το Raspberry Pi Foundation και η element14 αποκάλυψαν κατά τη διάρκεια σχετική εκδήλωσης στο Λονδίνο το Raspberry Pi 2, το οποίο και είναι έξι φορές ταχύτερο από το πρώτο μοντέλο. Μέσα στα νέα χαρακτηριστικά είναι το 1GB μνήμης RAM και ο νέος τετραπύρηνος επεξεργαστής Broadcom. Η νέα έκδοση του mini υπολογιστή κάνει boot στο μισό χρόνο από το πρώτο μοντέλο, ενώ προσφέρει και μία σειρά από GPIO pins, για να μπορείτε να συνδέσετε πάνω της έως και 4 συσκευές μέσω USB. Το εντυπωσιακό βέβαια είναι πως η εταιρεία ανακοίνωσε την τιμή πώλησης του Raspberry Pi 2, η οποία είναι η ίδια με αυτή που υπήρχε έως σήμερα, δηλαδή 35 δολάρια. Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του νέου μοντέλου πάντως, η επίσημη ιστοσελίδα ήταν εκτός λειτουργίας, λόγω υπερβολικού φόρτου.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως η Microsoft δήλωσε πως ετοιμάζει μια έκδοση των Windows 10 που θα υποστηρίζουν τη νέα έκδοση! Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μέσα στους επόμενους μήνες και σίγουρα αυτά που μάθαμε σήμερα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα!










 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*