Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Realme 6s με κύρια κάμερα 48MP

*
Στο πλαίσιο του X3 SuperZoom event αποκαλύφθηκε το Realme 6s, μια φθηνότερη εκδοχή του Realme 6 που κυκλοφόρησε στις αρχές του Απριλίου του 2020. Τα pre-orders της νέας συσκευής έχουν ήδη ξεκινήσει και η κυκλοφορία της αναμένεται στις 2 Ιουνίου. Το Realme 6s θα κυκλοφορήσει σε μόλις μια έκδοση με δύο χρωματικές επιλογές (Eclipse Black και Lunar White) και θα κοστίζει 200€.

Το νέο κινητό φέρει 4GB μνήμης RAM με 64GB εσωτερικού χώρου. Στο πίσω μέρος διαθέτει setup 4 καμερών. Η κύρια είναι 48MP ISOCELL GW1, ενώ υπάρχει και ένας 8MP ultrawide sensor, ένας 2MP B&W και ένας 2MP macro shooter. Η μπροστινή selfie cam είναι 16MP. Η συσκευή μπορεί να απαθανατίσει βίντεο με ανάλυση 4K και υποστηρίζει UIS και UIS Max video stabilization.


Το Realme 6s διαθέτει επίσης 90Hz Ultra Smooth display 6,5 ιντσών με ανάλυση 1080p+ η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass 3. Μέσα του βρίσκουμε ένα MediaTek Helio G90T chipset, GPU Mali-G76, δύο cores Cortex-A76 και 6 A55 cores. Η μπαταρία του (4.300mAh) υποστηρίζει 30W Flash Charge και μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε 55 λεπτά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*