Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Xiaomi Mi 6X

*
Έπειτα από αρκετό καιρό που οι φήμες διαδέχονταν η μία την άλλη, η Xiaomi αποκάλυψε επίσημα το Mi 6X. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η διπλή κάμερα. Ο βασικός αισθητήρας είναι ο IMX486 της Sony με ανάλυση 12MP, f/1,75 aperture και μέγεθος pixel 1,25 μm. Ο δευτερεύον χρησιμοποιείται για πορτραίτα και λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Πρόκειται για τον IMX376 της Sony με ανάλυση 20MP και ακριβώς ο ίδιος δίνει ζωή στη selfie camera. Επιπλέον η διπλή κάμερα έχει βελτιώσεις που σχετίζονται με το ΑΙ για περισσότερες από 200 σκηνές, που περιλαμβάνουν 12 portait.

Στην καρδιά του χτυπάει το Snapdragon 660 chipset με οκταπύρηνη CPU στα 2,2 GHz και Adreno 512 GPU. Υπάρχουν τρεις συνδυασμοί RAM/ Αποθηκευτικού χώρου 4/64 GB, 6/64 GB, και 6/128 GB. Η οθόνη του είναι LCD 5,99'', ανάλυσης Full HD+. Στο πίσω μέρος υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, όμως υποστηρίζεται και αναγνώριση προσώπου. Το λειτουργικό του σύστημα είναι το MIUI 9.5, που βασίζεται στο Android Oreo 8.1 και η ROM υποστηρίζει Project Treble για γρήγορη εγκατάσταση των ενημερώσεων. Η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 3.010 mAh με υποστήριξη για Quick Charge 3.0. Το Xiaomi Mi 6X θα είναι διαθέσιμο σε πέντε χρώματα, Cherry Pink, Flame Red, Sand Gold, Glacier Blue και Black. Οι τιμές ξεκινάνε από τα €210.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*