Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Xiaomi Mi 9, το πρώτο smartphone με Snapdragon 855

*
To Xiaomi Mi 9 αποκαλύφθηκε επίσημα και πέρα από το πρώτο τηλέφωνο της εταιρείας με τριπλή κάμερα, διαθέτει και το ταχύτερο σύστημα ασύρματης φόρτισης. Ο βασικός αισθητήρας της κάμερας είναι ο Sony IMX586, στα 48MP με φίλτρο Quad Bayer. Επιπλέον, η συσκευή προσφέρει 16MP ultra-wide camera με εύρος 117°, 1.0µm pixels και φακό f/2,2 με autofocus, που επιτρέπει λήψεις ακόμα και από απόσταση 4cm. Ο τρίτος αισθητήρας αισθητήρας έχει ανάλυση 12MP με φακό f/2,2. Εννοείται ότι δεν λείπει η selfie κάμερα, με χαρακτηριστικά 20MP, f/2.0 και 0,9µm pixels.



H Super AMOLED έχει μέγεθος 6,39'' με ανάλυση 1080p+ και φωτεινότητα μέγιστη 600nits. Προστατεύεται από Gorilla Glass 6, ενώ για το πίσω μέρος έχει προτιμηθεί Gorilla Glass 5. Υποστηρίζεται ταχεία φόρτιση στα 27W μέσω USB-C, παρόλα αυτά στο πακέτο περιλαμβάνεται φορτιστής στα 18W, ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3.300mAh. Στο εσωτερικό του Mi9 χτυπάει το Snapdragon 855 chipset με 6GB RAM και επιλογή για 64GB ή 128GB αποθηκευτικού χώρου. Δεν λείπει η λειτουργία Game Turbo, όπου CPU και GPU συντονίζουν της δυνάμεις τους για την παροχή της βέλτιστης εμπειρίας. Τέλος το Xiaomi Mi 9 θα είναι διαθέσιμο σε Lavender Violet, Ocean Blue και Piano Black. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*