Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Xiaomi Mi Band 3

*
Μετά την ομολογουμένως τεράστια επιτυχία του Xiaomi Mi Band 2, όπως ήταν λογικό, ήρθε η σειρά του διαδόχου του. Δεν είναι άλλο από το Mi Band 3, που διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά της προηγούμενης συσκευής, όπως τη μέτρηση των παλμών της καρδιάς και επιπλέον προσφέρει τη δυνατότητα απάντησης κλήσεων. Διαθέτει οθόνη τύπου OLED, διαγωνίου 0,78” με ανάλυση 128 x 80p. Συνδέεται με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth 4.2 και η μπαταρία του έχει χωρηστικότητα 110 mAh, τη διπλάσια από αυτή του Mi Band 2. Ακόμα για το fitness tracker, υπάρχει έκδοση με NFC chip, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να πληρώνετε ασύρματα. Η Xiaomi υπόσχεται αυτονομία 20 ημερών και αναμένουμε πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση στις ευρωπαϊκές αγορές αλλά και την τιμή του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Ratchetios
    • Εμένα μου κρατάει αρκετά η μπαταρία , δεν ξέρω τι χρήση το κάνουν οι άλλοι, κοντά στις 2 βδομάδες +.
      Απογοητεύτηκα γιατί περίμενα περισσότερες αναβαθμίσεις και όχι απλά ενα NFC chip και περισσότερη μπαταρία .

*