Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το κόστος επισκευής των iPhone 12

*
Η Apple ανακοίνωσε το κόστος επισκευής του νέου iPhone 12. Στην περίπτωση που χρειαστεί επισκευή η κεραμική οθόνη του iPhone 12 Pro σας θα χρειαστείτε $279, όπως και στην περίπτωση του iPhone 11 Pro, όμως αν χρειαστείτε κάτι αντίστοιχο με το απλό iPhone 12 θα σας κοστίσει $80 παραπάνω από την αντίστοιχη επισκευή του στάνταρ iPhone 11 (και πάλι $279 δηλαδή). Το κόστος επισκευής οθόνης για τους κατόχους AppleCare Plus insurance παραμένει στα $29. Η επιδιόρθωση οποιασδήποτε “άλλης βλάβης” για τα παραπάνω μοντέλα έχει σκαρφαλώσει στα $449.

Όσον αφορά στα iPhone 12 mini και iPhone 12 Pro Max, οι τιμές επισκευών ακόμα αναμένονται. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να είστε πολλοί προσεκτικοί με το νέο σας iPhone σε περίπτωση που θέλετε να αποφύγετε το τσούξιμο της τσέπης σας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*