Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το πρώτο foldable smartphone από την Samsung

*
Εδώ και καιρό η Samsung είχε ξεκινήσει τα υπονοούμενα σχετικά με ένα foldable smartphone και ήρθε επιτέλους η ώρα της αποκάλυψης. Αυτό πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Samsung Developers Cpnference 2018 και η αλήθεια είναι ότι δεν είδαμε και πολλά από το σχεδιασμό του μιας και όταν έκανε την εμφάνισή του, τα φώτα χαμήλωσαν. Ο Justin Denison, SVP του τμήματος mobile product marketing ήταν εκείνη τη στιγμή επί σκηνής, ξεδίπλωσε και στη συνέχεια δίπλωσε ξανά τη συσκευή, που το μέγεθος της οθόνης τη είναι 7,3'' και φέρνει περισσότερο σε tablet. H Samsung ονομάζει την τεχνολογία που χρησιμοποιεί στα foldable phones Infinity Flex Display και η συσκευή θα μπορεί να τρέχει ταυτόχρονα έως τρεις εφαρμογές, χάρη σε αυτό που η εταιρεία ονομάζει multi active window. Τα πρώτα smartphones με Infinity Flex Display αναμένονται μέσα στο 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*