Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχώρησε επίσημα από την Apple ο Jony Ive

*
Πριν λίγους μήνες, ο φημισμένος σχεδιαστής Jony Ive ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Apple, την εταιρεία όπου εκτοξεύτηκε η καριέρα του. Πλέον η αποχώρησή του είναι γεγονός και μάλιστα η εικόνα του και το ονομά του έχουν αφαιρεθεί από τη σελίδα με την ηγεσία της Apple.

Φεύγοντας, ο Ive αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι του στην Apple. Ήταν υπεύθυνος για τον σχεδιασμό μερικών από τα πλέον επιτυχημένα προϊόντα της εταιρείας, όπως το iMac G3, το iPod αλλά και το iPhone. Η αισθητική του στο σχεδιασμό άλλαξε με την πάροδο των ετών και προσανατολίστηκε σε πιο μοντέρνα gadgets όπως το MacBook Air και το Apple Watch.


Πλέον έχει όλη την ελευθερία να εργαστεί σε αποκλειστικά δικά του projects και ήδη ανακοίνωσε την ίδρυση της δικής του εταιρείας σχεδιασμού με όνομα LoveFrom. Μάλιστα η Apple θα είναι ο πρώτος της πελάτης. Το πόστο του θα αναλάβουν οι Evans Hankey και Alan Dye.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*