Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από 3 έως και 7 Ιουνίου το WWDC 2019 event της Apple

*
H Apple ανακοίνωσε ότι το Worldwide Developers Conference 2019 θα διεξαχθεί από 3 έως και 7 Ιουνίου. Προφανώς θα παρουσιαστούν νέες εκδόσεις των iOS, macOS, tvOS, watchOS, και οποιουδήποτε άλλου OS μπορείτε να φανταστείτε. Το σύνθημα της Apple για το επερχόμενο event είναι “Write code. Blow minds”. Τα φώτα αναμένεται να πέσουν πάνω στο iOS 13 και πολλοί ευελπιστούν για δραστικές αλλαγές στο βασικό περιβάλλον εργασίας των iPads και iPhones. Λέγεται ότι η Apple έχει αφιερώσει αρκετό χρόνο για την ανανέωση του “Springboard” UI και δεν αποκλείεται οι αλλαγές πάνω στις οποίες έχουν εργαστεί οι developers της εταιρείας, να μεταφερθούν στους χρήστες μέσα στο έτος που διανύουμε. Ακόμα, ενδιαφέρον θα έχει να δούμε το πως η Apple σχεδιάζει την προσέγγιση ανάμεσα σε iOS και macOS, επιτρέποντας σε εφαρμογές του iPad να τρέχουν σε Mac. Η δουλειά έχει ήδη ξεκινήσει με το macOS Mojave, όμως για περιορισμένο αριθμό εφαρμογών. Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και τις 20 Μαρτίου 2019, δίχως αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα επιλεθχούν. Το αντίτιμο συμμετοχής για τους developers έχει καθοριστεί στα $1.599.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*