Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις του Oculus Quest με το Half Life: Alyx

*
Το Facebook σημειώνει μια νέα επιτυχία εν όψει πανδημίας με τις πωλήσεις του Oculus Quest να αγγίζουν τα 297 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια του πρώτου τετράμηνου του 2020. Οι αριθμοί αυξήθηκαν κατά 80% σε σχέση με αυτό που η εταιρεία είχε ως αρχικό στόχο, ευνοώντας την αγορά του VR, αλλά παράλληλα κάνοντας την πιο απαιτητική στο θέμα της ζήτησης hardware.

Η αύξηση των πωλήσεων του Oculus Quest είχε έντονο αντίκτυπο στις πωλήσεις του πρόσφατου Half-Life: Alyx που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020. Η αναγκαιότητα του περιφερειακού για το παιχνίδι και η τιμή αγοράς του Oculus Quest σε σχέση με την ακριβή τιμή του Valve Index, ήταν αρκετή ώστε οι καταναλωτές να στραφούν σε πιο οικονομικές λύσεις, με τα Quest και Rift S μοντέλα του Oculus να βρίσκονται εξαντλημένα. Πάντως, η έλλειψη τεμαχίων και η τωρινή κατάσταση με την πανδημία εμποδίζουν την παραγωγή και συνεπώς τις πωλήσεις του Oculus όπως ανέφερε ο Zuckerberg σε πρόσφατη επικοινωνία με επενδυτές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*