Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτή είναι η Republic of Gamers Strix GTX 1080 της Asus

Η Asus παρουσίασε τη GeForce GTX 1080, τη νέα κάρτα γραφικών που περιλαμβάνει προσαρμόσιμο φωτισμό RGB και επιπλέον ρυθμιζόμενους ανεμιστήρες. Η νέα κάρτα της Asus θα διατίθεται σε overclocked και βασική έκδοση. Η Republic of Gamers Strix GeForce GTX 1080 έρχεται χρονισμένη στα 1.759MHz -μεγαλύτερη συχνότητα από την founders edition της Nvidia, που τρέχει στα 1.898MHz, ενώ η έκδοση OC έρχεται χρονισμένη στα 1.784MHz και μπορεί να φτάσει έως 1.936 MHz. Η ROG Strix GeForce GTX 1080 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου έναντι $619.99, με την έκδοση OC να κοστίζει φτηνότερα ($639.99), σε σχέση με την founder's edition της Nvidia ($699).



Η κάρτα χρησιμοποιεί τρεις ανεμιστήρες για καλύτερη ψύξη και περιλαμβάνει υποστήριξη Asus FanConnect, η οποία μπορεί να παρέχει στοχευμένη συμπληρωματική ψύξη. Ακόμη, ενσωματώνει δύο native HDMI 2.0 outputs, δύο Display Ports και μία έξοδο DVI-D. Η Strix διαθέτει φωτισμό RGB τόσο στο κάλυμμα όσο και στο backplate και μπορεί να ρυθμιστεί μέσω του software που παρέχει η Asus.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mistac75
    • "Η Republic of Gamers Strix GeForce GTX 1080 έρχεται χρονισμένη στα 1.759MHz -μεγαλύτερη συχνότητα από την founders edition της Nvidia, που τρέχει στα 1.898MHz" Μήπως γράφτηκε κάτι λάθος εδώ; Ή εγώ καταλαβαίνω κάτι άλλο.

*