Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αύξηση κερδών για τη Nokia το 2017

*
Η HMD πρώτα ανέστησε τη Nokia και στη συνέχεια πήρε όλο το χρόνο που έπρεπε για να επαναφέρει την εμπιστοσύνη στο brand. Αρχικά λανσάρισε το Nokia 6 στην Κίνα, όπου πούλησε 100.000 συσκευές και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε περισσότερες περιοχές με άλλα μοντέλα Το δεύτερο τρίμηνο του 2017, σειρά πήραν τα Nokia 5 και 3. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν και μάλιστα στο τέλος του έτους η HMD κατείχε το 1% της παγκόσμιας αγοράς, με πωλήσεις που άγγιζαν τα 8,45 εκ. τηλέφωνα. Όσον αφορά τα feature phones της Nokia που επίσης ελέγχει η HMD, το τρίτο τρίμηνο του 2017 πωλήθηκαν 13,5 εκ. συσκευές ενώ το τέταρτο τρίμηνο οι αντίστοιχες πωλήσεις στην Ινδία έφεραν την εταιρεία στο top-5 της τοπικής αγοράς. Όλα τα παραπάνω αποτελούν εκτιμήσεις αναλυτών και αναμένεται η επίσημη ενημέρωση από πλευράς HMD.


Ριφιφί: Σε ποιο ελεύθερο κανάλι θα δείτε τη νέα σειρά της COSMOTE TV και του Σωτήρη Τσαφούλια

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*