Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αύξηση πωλήσεων για τα iPhone, Mac και iPad

*
H Apple ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για αυτό το τρίμηνο. Όπως συμβαίνει συνήθως, στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας δεν περιλαμβάνεται το πλήρες τρίμηνο των πωλήσεων οπότε είναι κάπως θολό το τοπίο για να γνωρίσουμε το εάν ή όχι η πωλήσεις των iPhone 8 και 8 Plus επηρέασαν την εταιρεία. Ωστόσο, η εταιρεία κατάφερε να πουλήσει τους τρείς τελευταίους μήνες 46,7 εκατομμύρια iPhones, αύξηση της τάξεως του 2,6% σε σχέση με τον περασμένο χρόνο. Θετικό ήταν το πρόσημο και για το νέο iPad Pro που έφτασε τα 10,3 εκατομμύρια πωλήσεις, με τα MacBook Pro να συνεισφέρουν και αυτά, προσθέτοντας στο ενεργητικό τους 5,3 εκατομμύρια μονάδες. Όλα τα παραπάνω βοήθησαν την Apple να φτάσει τα συνολικά της κέρδη στα 52,6 δισεκατομμύρια δολάρια, αύξηση 12% σε σχέση με πέρυσι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*