Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βίδες το Huawei Mate 30 Pro (video)

Μπορεί το Huawei Mate 30 Pro να σνομπάρεται από τους περισσότερους στη Δύση λόγω της έλειψης των υπηρεσιών της Google, παρόλα αυτά η συσκευή αποτελεί ένα μικρό επίτευγμα του σύγχρονου engineering και ταυτόχρονα είναι ένα από τα καλύτερα smartphones της αγοράς.

Αν έχετε την περιέργεια να μάθετε τι υπάρχει στο εσωτερικό του, τότε θα πρέπει να παρακολουθήσετε το video του Zack από το JerryRigEverything, που κάνει κυριολεκτικά κομμάτια το Huawei Mate 30 Pro. Υπάρχουν 22 βίδες, τριών διαφορετικών μεγεθών. Ακόμα τα πάντα είναι modular, οπότε σε περίπτωση που χαλάσει κάτι, θα αντικαταστήσετε αυτό και μόνο αυτό. Επιπλέον, για έναν που γνωρίζει μερικά πράγματα παραπάνω, η αλλαγή της μπαταρίας δεν είναι δύσκολη υπόθεση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*