Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Βυθίζονται" τα οικονομικά της HTC

*
Διαβάζοντας κανείς τα οικονομικά αποτελέσματα της HTC για το μήνα Ιανουάριο, καταλαβαίνει εύκολα ότι το μέλλον της εταιρείας δεν διαγράφεται και τόσο λαμπρό. Πιο αναλυτικά, σε σύγκριση με το Δεκέμβριο του 2017 τα έσοδα της εταιρείας σημείωσαν πτώση κατά 15,3%νουμερο που αυξάνεται στο 27% αν η σύγκριση γίνει με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Μάλιστα, τα συνολικά έσοδα εξαμήνου ($116 εκ.) αποτελούν αρνητικό ρεκόρ για την HTC. Σύμφωνα με αναλυτές, βασικός υπεύθυνος για όλα τα παραπάνω είναι οι χαμηλές πωλήσεις του Pixel 2 sales και το HTC U11 Eyes που λανσαρίστηκε στα μέσα Ιανουαρίου. Για το Φεβρουάριο έχει προγραμματιστεί το λανσάρισμα του Vive Pro και του standalone headset Vive Focus VR, όμως λόγω των εορτασμών για το Lunar New Year, η αγοραστική κίνηση αναμένεται να κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Πάντως, παρά το αρνητικό momentum, πρόσφατα η HTC υπόγραψε συμφωνία ύψους $1,1 δισ. με το Google για της πατέντες της και την πώληση του τμήματος των Pixel phones.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*