Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για 3 ώρες, ο Κωτσόβολος "σκοτώνει" τις τιμές σε όλες τις τηλεοράσεις

*
Update: Η εν λόγω προωθητική ενέργεια έληξε, αλλά μπορείτε να βρείτε περισσότερες προσφορές στο site της αλυσίδας που ετοιμάζεται και ενόψει Black Friday.

Original Story: Ξεκίνησε πριν από λίγο και θα τρέξει μέχρι σήμερα το βράδυ στις 23:00, στο site της Κωτσόβολος (www.kotsovolos.gr) μια πραγματικά εντυπωσιακή προσφορά καθώς η γνωστή αλυσίδα έχει έκτπωση σε όλες τις τηλεοράεις της τάξης του 30%! Μπαίνοντας στον ειδικό τομέα μπορεί να δει κανείς άμεσα τις προσφορές. Για παράδειγμα η εξαιρετική LG OLED 48CX6LB, κατάλληλη και για τις σύγχρονες κονσόλες βρίσκεται στα €1399 ενώ η πανέμορφη και ξεχωριστή Samsung The Frame QLED QE50LS03 50" είναι στα €1049. Όσοι λοιπόν ψάχνετε μια τηλεόραση, φθηνή ή ακριβή, μεγάλη ή μικρή, ρίξτε μια ματιά, μιας και η περίοδος βολεύει για αγορές. Οι νέες κονσόλες είναι εδώ και περιμένουν!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Εάν ήταν πραγματικά καλές οι προσφορές, όποιοι μπόρεσαν και το εκμεταλλεύτηκαν, τότε μπράβο τους.

*