Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για τις 8 Φεβρουαρίου πάει το επόμενο Samsung Galaxy Unpacked event

*
Μετά τις άπειρες διαρροές για τα Samsung Galaxy S22, η κορεατική εταιρεία φαίνεται πως έχει μπει σε ρυθμούς οριστικοποίησης του επόμενου Samsung Galaxy Unpacked event. Σύμφωνα με την Digital Daily, εκπρόσωπος της Samsung Electronics δήλωσε πως το event θα λάβει χώρα στις 8 Φεβρουαρίου και πως αυτή τη στιγμή γίνονται οι συζητήσεις για το πως θα μοιραστούν οι προσκλήσεις στα τέλη του μήνα που διανύουμε. Οι προ-παραγγελίες για τα νέα μοντέλα αναμένεται να ανοίξουν στις 9 Φεβρουαρίου (δηλαδή μια μέρα μετά), ενώ η πώληση των νέων μοντέλων θα έρθει στις 24 του ίδιου μήνα. Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα, η εταιρεία θα παρουσιάσει 3 συσκευές, τα Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ και Samsung Galaxy S22 Ultra.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*