Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για τον Ιούνιο μεταφέρεται το Mobile World Congress 2021

*
Με τις εκθέσεις του 2020 να έχουν ακυρωθεί λόγω του κορονοϊού, το Mobile World Congress 2021 κάνει τα πλάνα του και έχουμε κάποιες πρώτες ανακοινώσεις. Η διοργανώτρια αρχή της πιο σημαντικής έκθεσης για τις φορητές συσκευές αποκάλυψε πως η επόμενη χρονιά θα είναι διαφορετική, καθώς το show θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουνίου 2021 έως και την 1η Ιουλίου 2021, αντί για τις 23-25 Φεβρουαρίου που είχε αρχικά ανακοινωθεί. Για όσους δεν θυμούνται, το φετινό event ακυρώθηκε σχεδόν δύο εβδομάδες πριν την διοργάνωσή του, καθώς ο κορονοϊός ήταν σε έξαρση σε όλες τις χώρες του πλανήτη και ειδικά στο MWC οι επισκέπτες από Κίνα και Ιαπωνία είναι αρκετοί. Ας ελπίσουμε πως το 2021 τα πράγματα θα είναι καλύτερα για τις εκθέσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*