Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνωστός modder έφτιαξε PS4 controller για το ένα χέρι!

*
Ο Ben Heck, ένας από τους πλέον δημοφιλής modders, έφτιαξε με τη βοήθεια 3D printer ένα PS4 controller που κρατιέται στο ένα χέρι! Το τελικό αποτέλεσμα, αν και δεν είναι κοντά σε οτιδήποτε έχουμε συνηθίσει στο σήμερα της αγοράς των περιφερειακών, δείχνει άνετο στο κράτημα και στη χρήση. Μάλιστα, ο Heck φρόντισε να μην τοποθετήσει πολλά πλήκτρα μαζεμένα σε διάφορα σημεία, έτσι ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα στη χρήση. Ο ίδιος σημείωσε πως όταν ολοκληρώσει το έργο του, θα αρχίσει να χρησιμοποιεί υπολογιστή και 3D modelling software για να αρχίσει να παράγει το τελικό προϊόν. Προς το παρόν, αξιοποίησε έναν 3D printer και τοποθέτησε στο επάνω μέρος το δεξί analog stick και στο κάτω μέρος το αντίστοιχο αριστερό. Δείτε σε ένα αναλυτικό video το πως δημιουργήθηκε το controller και το πως λειτουργεί στο Red Dead Redemption 2!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*