Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε πως λειτουργεί το συρόμενο πληκτρολόγιο του BlackBerry Venice

Ο δημοφιλής “leakster” Evan Blass (@evleaks) έδωσε στη δημοσιότητα νέες εικόνες (σε μορφή GIF) από το BlackBerry Venice, μέσα από τις οποίες μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για το πώς λειτουργεί το συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY του επερχόμενου Android Phone. Το BlackBerry Venice μοιάζει με ένα τυπικό smartphone, όπου ακριβώς κάτω από την οθόνη του βρίσκεται ένα μεγάλο ηχείο, το οποίο ο χρήστης θα πρέπει να σύρει προς τα κάτω για να εμφανίσει το πληκτρολόγιο.



Επιπλέον, σύμφωνα με πρόσφατες φημολογίες, η συσκευή αναμένεται το Νοέμβριο στις ΗΠΑ, ενώ έρχεται με οθόνη 5.4 ιντσών QHD, επεξεργαστή hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3GB RAM, κάμερα 16MP, εμπρόσθια κάμερα 5MP και λειτουργικό Android Lollipop. Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*