Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε πως χώρεσε η Sony 40.000 σύμβολα PlayStation στην επιφάνεια κάθε PS5 DualSense (εικόνες)

*
Κάθε DualSense Controller του PS5 φέρει πάνω του πάνω από 40.000 σύμβολα PlayStation και ένα σχετικό άρθρο που δημοσιεύτηκε, παρουσιάζει περισσότερες πληροφορίες και εικόνες. Όπως σημειώνει το Verge σε ανάρτησή του, η ιαπωνική εταιρεία έχει βρει ένα τρόπο να περάσει μια μεγάλη σειρά επιφανειών με τα κλασικά σύμβολα (Τρίγωνο, Τετράγωνο, Κύκλος, Χ) σε κάθε χειριστήριο και οι Yujin Morisawa και Takeshi Igarashi (chief designers) έδωσαν κάποιες παραπάνω πληροφορίες.



Τα σύμβολα είναι τοποθετημένα το ένα πάνω στο άλλο και σε τόσο κοντινή απόσταση, ώστε να δίνεται αυτή η αίσθηση του σαγρέ στον παίκτη. Μάλιστα, δοκιμάστηκαν και αρκετά διαφορετικά patterns για να καταλήξει η Sony στο τελικό.



Μπορείτε να δείτε περισσότερο υλικό (και φωτογραφίες) για το θέμα εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*