Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε σε hands on video το Huawei Mate 20 X 5G

*
Τις τελευταίες μέρες, το Huawei Mate 20 X 5G εμφανίστηκε με πολλούς τρόπους και πλέον έχουμε και hands on video. Το υλικό ανέβηκε από το Zing Gadget και παρουσιάζει το Huawei Mate 20 X 5G από όλες τις γωνίες, ενώ δείχνει ξεκάθαρα το μπροστινό και πίσω τμήμα. Στο πίσω μέρος μάλιστα υπάρχει και η αναφορά της υποστήριξης 5G δικτύων, με το σχετικό λογότυπο. Μάλιστα, από το video φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα για δύο χαρακτηριστικά της συσκευής, αφού το τελικό μοντέλο θα έχει μπαταρία 4.200mAh και υποστήριξη ταχείας φόρτισης 40W. Τόσο το foldable Huawei Mate X, όσο και το Huawei Mate 20 X 5G θα φέρουν το Balong 5000 modem της εταιρείας, το οποίο είναι και συμβατό με το Kirin 980 SoC. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, έχουμε οθόνη 7.2 ιντσών, 8GB RAM και τριπλό camera setup σαν αυτό στο Mate 20 Pro. Περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*