Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεκαπλασιάστηκαν οι προ-παραγγελίες του Huawei P30 στην Κίνα

*
Τα νέα Huawei P30 και Huawei P30 Pro παρουσιάστηκαν την Τρίτη στο Παρίσι και φαίνεται πως ήδη έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ προ-παραγγελιών στην Κίνα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δεδομένα της Tmall, η νέα γενιά της σειράς P έχει πετύχει δεκαπλάσιες προ-παραγγελίες σε σχέση με την περσινή. Το τρομερό στην υπόθεση των προ-παραγγελιών είναι πως η Huawei δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τιμή για τα δύο νέα τηλέφωνα στην Κίνα, κάτι που δείχνει πως οι καταναλωτές εμπιστεύονται τυφλά την εταιρεία και πείστηκαν ιδιαίτερα με αυτά που αποκαλύφθηκαν για την εξαιρετική κάμερα. Τα παραπάνω δεδομένα προέρχονται πάντως από έναν retailer, ωστόσο είναι εμφανές πως η νέα σειρά θα ξεπεράσει κατά πολύ (και εύκολα) την περσινή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*