Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν είναι και τόσο ανθεκτική η οθόνη του Samsung Galaxy Z Flip (video)

*
Ο Zack Nelson και το κανάλι JerryRigEverything στο YouTube δοκίμασαν το Samsung Galaxy Z Flip και τα πρώτα συμπεράσματα για το πόσο ανθεκτική είναι η οθόνη του βγήκαν. Όπως φαίνεται λοιπόν, η οθόνη της νέας συσκευής δεν αντιμετωπίζει τα χαράγματα και τα χτυπήματα από αυτές που είδαμε στα Galaxy Fold και Motorola RAZR και σύμφωνα με τον δημιουργό του video, το υλικό της δεν είναι και αυτό που διαφημίζει η κορεατική εταιρεία. Από την πλευρά της πάντως η Samsung δήλωσε στο Verge πως έχει τοποθετήσει πάνω από την οθόνη ένα ειδικό φιλμ προστασίας (όπως και στο Galaxy Fold), ενώ υπενθύμισε πως οι χρήστες θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα στη χρήση της. Δείτε περισσότερα από το Samsung Galaxy Z Fold, μέσα από το παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*