Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν ενδιαφέρεται για το metaverse των headsets εικονικής πραγματικότητας ο δημιουργός του PlayStation, Ken Kutaragi

*
Ο Ken Kutaragi, δημιουργός του PlayStation δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται για το metaverse των headsets εικονικής πραγματικότητας. Το πρώην διευθυντικό στέλεχος της Sony που συχνά πυκνά αναφέρεται ως "ο πατέρας του PlayStation", εργάζεται για λογαριασμό της Ascent Robotics από τον Αύγουστο του 2022.

"Το να βρίσκεται κάποιος στον πραγματικό κόσμο είναι πολύ σημαντικό, όμως το metaverse αφορά το να κάνεις κάτι να δείχνει σαν πραγματικό στον εικονικό κόσμο και δεν βλέπω κανένα νόημα. Θα θέλατε να είστε ένα καλοφτιαγμένο avatar ή ο πραγματικός σας εαυτός; Αυτό δεν διαφέρει καθόλου από τις ιστοσελίδες που μπορείτε να ανταλλάζετε μηνύματα υπό καθεστώς ανωνυμίας. Τα headsets θα σας απομονώνουν από τον πραγματικό κόσμο και δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτό. Τα headsets είναι απλά ενοχλητικά", ανέφερε ο Kutaragi.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*