Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα ρίξει την τιμή του Nintendo Switch στις ΗΠΑ η Nintendo

*
Η Nintendo of America ρωτήθηκε για την πτώση τιμής του Nintendo Switch στην Ευρώπη και τοποθετήθηκε στο πως θα χειριστεί το θέμα για την αγορά της. Η αμερικανική μεριά της εταιρείας επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση να κινηθεί παρόμοια στις ΗΠΑ, ρίχνοντας δηλαδή την τιμή του υπάρχοντος συστήματος ενόψει της έκδοσης Nintendo Switch OLED. «Οι αλλαγές στην τιμή της κονσόλας αφορούν μόνο την περιοχή της Ευρώπης. Δεν υπάρχουν προβλέψεις για κάτι αντίστοιχο σε οποιοδήποτε μοντέλο Nintendo Switch στις ΗΠΑ», τόνισε εκπρόσωπος της εταιρείας χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται πως το Nintendo Switch κυκλοφόρησε το 2017 και ακολούθησε το Nintendo Switch Lite τον Σεπτέμβριο του 2019 και το Nintendo Switch OLED που αναμένεται στις 8 Οκτωβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*