Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων το Galaxy Fold

*
Η Samsung προγραμματίζει ένα νέο press event για το Galaxy Fold. Αυτό αναμένεται να πραγατοποιηθεί στις αρχές Απριλίου, λίγες μέρες πριν το λανσάρισμα της συσκευής που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Απριλίου 2019. Σε αυτό η εταιρεία θα προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα, σχετικά με το τι θα απολάβουν από μια νέας τεχνολογίας συσκευή, το κόστος της οποίας θα ανέρχεται στα $1.980. Η Samsung αντιλαμβάνεται ότι το ποσό αυτό είναι κάτι παραπάνω από απαγορευτικό για την πλειονότητα του καταναλωτικού κοινού, για αυτό στοχεύει ήδη σε high-end premium αγορές. Είναι ένα smartphone που δεν θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων, μιας και η εταιρεία θεωρεί ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερη, προσωπική εμπειρία. Η τακτική αυτή μοιάζει με την προσέγγιση που ακολούθησε η Apple στο λανσάρισμα του Apple Watch των $10.000, που ήταν διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα. Οπότε, μην περιμένετε απλά να πάτε σε ένα κατάστημα κινητής, να υπογράψετε νέο συμβόλαιο και να φύγετε με το Galaxy Fold στα χέρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*