Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν πάνε καλά οι πωλήσεις του Samsung Galaxy S9

*
H Samsung Electronics δημοσίευσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρόσφατο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους. Στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται ότι τα λειτουργικά έσοδα της εταιρείας ανήλθαν σε 14,87 τρισ. οι πωλήσεις σε 58,4 τρισ. και τα κέρδη μειώθηκαν κατά 4% σε σχέση με την ίδια περίοδο το προηγούμενο έτος. Σύμφωνα με την εταιρεία, η απώλειες οφείλονται στην πτώση πωλήσεων smartphones και display panels. Επιπλέον, το προηγούμενο τρίμηνο ρίχτηκε στη μάχη της αγοράς και το Galaxy S9, που όμως ακόμα δεν πουλάει τα αναμενόμενα. Αναλυτές προβλέπουν ότι οι πωλήσεις του θα είναι οι χαμηλότερες από την εποχή του Galaxy S3 το 2012. Χαμηλές πτήσεις και για flexible OLED panels. Τουλάχιστο οι πωλήσεις τηλεοράσεων είναι μια από τις ηλιαχτίδες της εταιρείας, χάρη κυρίως στο παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου που ολοκληρώθηκε πριν από δύο εβδομάδες περίπου, ενώ η κύρια πηγή εσόδων της εταιρείας παραμένει το τμήμα των semiconductors. Τέλος, σημαντική για τη Samsung είναι και η αγορά των image sensors, με τις κινέζικες εταιρείες να τα χρησιμοποιούν σε smartphones με διπλή κάμερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*