Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν χάνεται η λειτουργικότητα του PS5 όταν αδειάσει η μπαταρία του CMOS

*
Το PlayStation 5 δεν χάνει τη δυνατότητα αναπαραγωγής παιχνιδιών, όταν η εσωτερική μπαταρία του CMOS σταματήσει να λειτουργεί. Η πληροφορία προέρχεται από σχετική ανάλυση της Hikikomori Media, που επιβεβαιώνει ότι η κονσόλα συνεχίζει να αναπαράγει κανονικά τίτλους των PlayStation 4 και PlayStation 5, ακόμα και όταν η μπαταρία του CMOS αδειάσει. Εξαίρεση αποτελούν τα παιχνίδια που έχουν αποκτηθεί μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας PlayStation Plus.

Προηγούμενες δοκιμές είχαν δείξει ότι αν παρουσιαστεί πρόσβλημα στη μπαταρία του CMOS τα περισσότερα παιχνίδια του PlayStation 5 σε ψηφιακή μορφή και όλα τα ψηφιακά δεν θα έκαναν boot. Η συγκεκριμένη μπαταρία είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του εσωτερικού ρολογιού των συστημάτων PlayStation. Όταν ο χρήστης προσπαθεί να ξεκινήσει ένα παιχνίδι, γίνεται σύγκριση των δεδομένων του ρολογιού του συστήματος, με εκείνα ενός απομακρυσμένου server για να διασφαλιστεί ότι ο παίκτης μπορεί να τρέξει τον τίτλο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*