Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δημοσιεύθηκε πατέντα της Sony για αφαιρούμενα faceplates του PlayStation 5

*
Η (αναμενόμενη) πατέντα της Sony για τα αφαιρούμενα faceplates του PlayStation 5 έχει δημοσιευθεί. Η πατέντα φανερώνει πως η κατασκευάστρια του PlayStation πιθανότατα είναι έτοιμη να πουλήσει τα δικά της faceplates ή και να αδειοδοτήσει τρίτους να πουλήσουν τα δικά τους.

Μέχρι στιγμής, η Sony έχει συγκρουστεί με κάποιες εταιρείες που ξεκίνησαν να πουλούν ανεπίσημα faceplates για το PlayStation 5 απο την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Συγκεκριμένα, πέρυσι η εταιρεία PlateStation5.com αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομά της και να αφαιρέσει πλήρως εικόνες του PlayStation 5, μετά απο απειλές της Sony για νομική δράση. Τελικά η εταιρεία ακύρωσε όλες τις προπαραγγελίες. Πέρυσι, η καναδική Dbrand ξεκίνησε να πουλά PS5 faceplates με το όνομα “Darkplates”. Μάλιστα η εταιρεία ήταν αρκετά προκλητική προς τη Sony, δηλώνοντας ευθέως πως δεν την ενδιαφέρει αν θα προχωρήσει σε μήνυση εναντίον τους. Η Dbrand δήλωσε πως έλαβε ένα προειδοποιητικό γράμμα απο τη Sony, και τον Οκτώβριο τελικά συμβιβάστηκε με τις απαιτήσεις της.


Σε ένα post στο Reddit, η Dbrand υποστήριξε τη θέση της λέγοντας πως όταν ξεκίνησε να πουλάει τις Darkplates, η Sony δεν είχε επίσημη κατοχυρωμένη πατέντα. Η δεύτερη προχώρησε στην εξασφάλιση της πατέντας πριν προειδοποιήσει τη Dbrand να σταματήσει.

Τα plates του PlayStation 5 αφαιρούνται σχετικά εύκολα, όπως αποκάλυψε η Sony πριν την κυκλοφορία της κονσόλας. Η αποκάλυψη αυτή οδήγησε πολλούς να πιστέψουν πως η εταιρεία θα πουλάει faceplates απο την αρχή του λανσαρίσματος της παιχνιδομηχανής, κάτι το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*