Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δημοσιεύτηκε video με τεστ αντοχής του Samsung Galaxy S22 Ultra

Ένα κανάλι στο YouTube δημοσίευσε video με ένα τεστ αντοχής στο καινούργιο Samsung Galaxy S22 Ultra. Με πλαίσιο Armor Aluminum και Gorilla Glass Victus+ μπροστά και πίσω, πρόκειται για το - τυπικά - πιο ανθεκτικό smartphone της σειράς μέχρι και σήμερα. Στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα μπορούν μερικές φορές να είναι διαφορετικά.

Το video που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια δημοσιεύτηκε από το κανάλι PBKreviews και μας δείχνει το νέο premium smartphone της Samsung να πέφτει πολλές φορές σε τσιμεντένιο δάπεδο. Η πτώση του με το πλαϊνό μέρος αποδείχτηκε η χειρότερη, όταν και το καμπυλωτό μέρος της οθόνης της συσκευής συγκρούστηκε με το έδαφος. Από την άλλη, η πτώση με το πίσω μέρος του smartphone οδήγησε σε σπασίματα των φακών των καμερών του.

Σε κάθε περίπτωση, εάν είστε κάτοχος του Samsung Galaxy S22 Ultra θα σας προτείναμε μια προστατευτική θήκη για να αποφύγετε παρόμοιες δυσάρεστες εκπλήξεις.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*