Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν 4 νέα smartphones που ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά η Nokia

*
Τις εικόνες 4 νέων μοντέλων που θα ρίξει στην αγορά των smartphones η Nokia αποκάλυψε ο γνωστός leaker Evan Blass. Τα δύο πρώτα έχουν τις κωδικές ονομασίες N150DL και N1530DL και έχουν το κλασικό camera bump στο πάνω αριστερά τμήμα της πλάτης. Εικάζεται πως θα έχουν οθόνη LCD, σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο δεξί μέρος μέσω ενός συγκεκριμένου πλήκτρου, ενώ στο επάνω μέρος φαίνεται και υποδοχή 3.5mm jack. Το τρίτο τηλέφωνο έχει κωδική ονομασία Nokia N151DL και έχει κυκλικό σχεδιασμό για το bump των καμερών. Από τις εικόνες και τα διάφορα πλήκτρα φαίνεται πως μιλάμε για ένα low-end smartphone. Τέλος, έχουμε το N152DL που θυμίζει τη C-Series και συγκεκριμένα τα C1/C01 Plus. Δείτε τις εικόνες στο παρακάτω tweet.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*