Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν renders του Honor V30 και δείχνουν dual selfie hole-punch

*
Η Honor ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη νέα της ναυαρχίδα, το Honor V30, και τα πρώτα renders έκαναν ήδη την εμφάνισή τους μαρτυρώντας dual selfie hole-punch και αρκετά ακόμη χαρακτηριστικά. Όπως φαίνεται λοιπόν, η συσκευή θα έχει dual-selfie cameras στο μπροστινό τμήμα μέσα στην LCD (λογικά) οθόνη στο επάνω αριστερά τμήμα, ενώ φαίνεται πως η εταιρεία εγκαταλείπει πλέον και το headphone jack 3.5mm. Στο πίσω μέρος βλέπουμε μια τριπλή κάμερα και οι φήμες αναφέρουν ότι ο κεντρικός αισθητήρας θα είναι 60MP.

Ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στα πλάγια της συσκευής, στο εσωτερικό του αναμένουμε τον Kirin 990 και όπως φαίνεται στην Κίνα θα κυκλοφορήσει και με υποστήριξη 5G. Η ανακοίνωση του Honor V30 αναμένεται στις 26 Νοεμβρίου, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε περισσότερα για τη διάθεσή του στις αγορές της Δύσης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*