Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν εικόνες, specs και τιμή για το Honor X8

*
Ένα νέο ρεπορτάζ του WinFuture αποκαλύπτει τα σχέδια της Honor να λανσάρει ένα mid-range smartphone στην παγκόσμια αγορά με όνομα Honor X8. Η διαρροή υποστηρίζει πως η συσκευή θα βασίζεται στο Honor X30i, το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο μόνο στην Κίνα.

Ενώ όμως το Honor X30i υποστηρίζει 5G, οι φήμες θέλουν το X8 να είναι “περιορισμένο” σε 4G. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει διαφορετικό τσιπάκι με χαμηλότερες προδιαγραφές, και όχι το Dimensity 810 που έχει το X30i. Η διαρροή αναφέρει ένα ανώνυμο τσιπ με τετραπύρηνο Cortex-A73 να τρέχει στα 2.4GHz, δίπλα σε έναν τετραπύρηνο Cortex-A53 στα 1.9GHz. Η βασική επιλογή χώρου αποθήκευσης είναι 128GB ενσωματωμένη μνήμη χωρίς δυνατότητα επέκτασης microSD.


Honor X8 leaks, renders, specs and price in tow 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*