Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν εικόνες και τεχνικά χαρακτηριστικά του foldable Motorola RAZR

*
Ο γνωστός leaker Evan Blass δημοσίευσε κάποιες εικόνες που είναι οι πρώτες από το foldable Motorola RAZR. Όπως φαίνεται, η νέα έκδοση έχει βασιστεί 100% στο παλιό σχέδιο της συσκευής και στο μπροστινό τμήμα φαίνεται να υπάρχει ένας σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Ταυτόχρονα με τις διαρροές, εμφανίστηκαν και τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά του που είναι ένας Snapdragon 710, ενώ από πλευράς μνήμης θα υπάρχουν δύο εκδόσεις, μία με 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο και μία με 6GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 2.730mAh.

Επίσημη ανακοίνωση για το νέο RAZR θα έχουμε στις 13 Νοεμβρίου σε ειδικό event στο Los Angeles, οπότε μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στο σχετικό υλικό που έχει ήδη εμφανιστεί.









 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*