Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν εικόνες και χαρακτηριστικά για τα Apple Powerbeats 4

*
Η Apple θα ανακοινώσει σύντομα τα Apple Powerbeats 4 και τα νέα της ακουστικά είδαν ήδη το φως της δημοσιότητας. Τα press renders του νέου προϊόντος διέρρευσαν και μαρτυρούν ότι και φέτος ο σχεδιασμός της σειράς θα παραμείνει ίδιος με τον περσινό. Τα Apple Powerbeats 4 έχουν καλώδιο που συνδέει τα δύο ακουστικά, στο δεξί υπάρχει και η ρύθμιση της έντασης του ήχου και στο αριστερό το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. Σύμφωνα με τα όσα εμφανίστηκαν ως πληροφορίες, στο εσωτερικό του νέου μοντέλου θα βρίσκεται το Apple H1 sound chip, ενώ από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν η 15ωρη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το πιο ανθεκτικό design, η ταχεία φόρτιση που θα προσφέρει 60 λεπτά λειτουργίας με 5 λεπτά στο ρεύμα, καθώς και ο Type-Co connector. Τα νέα ακουστικά θα κυκλοφορήσουν σε λευκό, μαύρο και κόκκινο χρώμα και τιμή κοντά στα περσινά ακουστικά (περίπου στα 200 δολάρια).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*