Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν εικόνες της νέας ναυαρχίδας Honor 20 Pro

*
Η Honor θα παρουσιάσει τα νέα της smartphones της Honor 20 Series στις 21 Μαϊου στο Λονδίνο και εικόνες του Honor 20 Pro έκαναν ήδη την εμφάνισή τους. Η συσκευή αποκαλύπτεται ως προς το πίσω μέρος της μέσα από δύο renders, ένα σε White gradient και ένα σε μαύρη απόχρωση. Αυτό που γίνεται αντιληπτό από αυτά τα πλάνα είναι πως η συσκευή θα φέρει quad-camera setup στην λογική του Huawei P30 Pro, με περισκοπικό φακό, αισθητήρα ToF και τον Sony IMX600. Οι πληροφορίες μιλούν για λανσάρισμα την ημέρα της παρουσίασης στην αγορά της Αγγλίας. Η απλή έκδοση του τηλεφώνου, το Honor 20, θα έχει τρεις κάμερες (regular, telephoto και wide-angle), ενώ αρκετές είναι οι ενδείξεις και για ένα Honor 20 Lite. Περισσότερα θα μάθουμε για τη συσκευή και όλα τα μοντέλα της Honor 20 series τις επόμενες μέρες, οπότε μέχρι τότε, υπομονή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*