Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν εικόνες του iOS 13 και δείχνουν το Dark Mode

*
Η Apple θα ανακοινώσει επίσημα το iOS 13 και τα νέα του χαρακτηριστικά την Δευτέρα 3 Ιουνίου, ωστόσο εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν ήδη κάποια από αυτά, όπως το Dark Mode. Συγκεκριμένα, το 9to5Mac έφερε στο φως της δημοσιότητας κάποιες εικόνες που δείχνουν πως θα προσαρμόζεται το σκοτεινό φόντο σε κάποιες built-in εφαρμογές του λογισμικού, όπως το Music.



Το Dark Mode θα ενεργοποιείται από το Control Center του iOS και θα ξεκινάει την εν λόγω λειτουργία σε όλες τις εφαρμογές της εταιρείας και όσες έχουν προσαρμόσει ανάλογα οι developers. Αλλαγές φαίνονται στις εικόνες και στη λειτουργία των screenshots με αρκετά εργαλεία στο κάτω μέρος, ενώ στο iPad προσφέρονται ακόμη περισσότερα.

Η δεύτερη εικόνα που διέρρευσε δείχνει το ανασχεδιασμένο Reminders App που φέρει search box και αρκετές παραπάνω επιλογές. Περισσότερα σε λίγες μέρες!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*