Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν οι επίσημες φωτογραφίες του Nokia 9 PureView

*
Η Nokia θα αποκαλύψει την Κυριακή επίσημα το Nokia 9 PureView, ωστόσο οι επίσημες φωτογραφίες της συσκευής διέρρευσαν ήδη. Όπως φαίνεται, το σχήμα με τις πέντε κάμερες στο πίσω μέρος παραμένει ως έχει από την προηγούμενη διαρροή, ενώ η συσκευή δεν θα έχει και notch στο επάνω μέρος της οθόνης. Τα περιθώρια παραμένουν στενά δεξιά κι αριστερά της οθόνης, με ένα μεγαλύτερο κενό στο επάνω και κάτω μέρος. Το LED flash θα βρίσκεται στο πίσω μέρος, ενώ στο κάτω συναντάμε ένα κλασικό ηχείο και USB-C port. Η συσκευή δεν θα φέρει audio jack 3,5 χιλιοστών (το δεύτερο, μετά το Nokia 8 Sirocco) και θα ανήκει στο Android One, λαμβάνοντας διετή υποστήριξη και updates λειτουργικού και τριετή υποστήριξη σε επίπεδο Patches. Οι εικόνες μαρτυρούν ακόμη ένα δαχτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη, κάτι που σημαίνει πως ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι και σε αυτό το smartphone κάτω από την οθόνη. Περισσότερα τις επόμενες μέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*