Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν πληροφορίες για τα Honor 20 και Honor 20 Pro

*
Η Honor θα παρουσιάσει στις 21 Μαϊου στο Λονδίνο τη νέα της σειρά και θα μάθουμε τα πάντα για τα Honor 20 και Honor 20 Pro. Ωστόσο κάποια πράγματα έγιναν ήδη γνωστά μέσω renders που δημοσιεύτηκαν από την ιστοσελίδα Digital Trends. Τα δύο μοντέλα της εταιρείας θα έρθουν σε μπλε, μαύρο και λευκό χρωματισμό. Το Honor 20 Pro θα έχει στο πίσω μέρος 4 κάμερες (ultra wide, 40MP κανονική, 5x periscope zoom camera ToF), ενώ το Honor 20 θα φέρει ένα τριπλό camera setup (με 3x tele). Τα δύο μοντέλα θα φέρουν την μπροστινή κάμερα σε punch hole στο πάνω αριστερά τμήμα, όπως ακριβώς δηλαδή και το Honor View 20. Στο εσωτερικό των δύο μοντέλων αναμένεται να δούμε το 7nm Kirin 980 chip με 8GB RAM και από τις υπόλοιπες πληροφορίες ξεχωρίζουμε την οθόνη AMOLED 6.1 ιντσών με σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Περισσότερα σε λίγες μέρες λοιπόν!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*