Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν σχεδιασμός και τεχνικά χαρακτηριστικά του Honor Play 9A

*
Γνωστός leaker έβγαλε στη δημοσιότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το σχεδιασμό ενός νέου entry level smartphone της Honor, του Honor Play 9A. Πρόκειται για τη συσκευή που αποτελεί συνεχιστή της πορείας του Honor Play 8A και θα προσφέρει βελτιωμένη κάμερα στο πίσω μέρος και αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία που θα φτάνει στα 5.000mAh. Η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 6.3 ιντσών, το panel θα είναι IPS και η ανάλυσή του θα αγγίζει τα δεδομένα του HD+.

Στο μπροστινό μέρος θα υπάρχει ένα waterdrop notch για την 8MP selfie camera, ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχει ένα setup με έναν βασικό αισθητήρα 13MP και έναν δεύτερο 2MP που θα λειτουργεί ως αισθητήρας βάθους. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρίσκεται ένα Helio P35 chipset με 4GB RAM και 64GB ή 128GB αποθηκευτικού χώρου. Το Honor Play 9A θα διατεθεί σε πράσινο, μπλε και μαύρο χρώμα και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*