Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τα Honor 9X και Honor 9X Pro και μαρτυρούν pop-up selfie και edge-to-edge οθόνη

*
Η Honor έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει στις 23 Ιουλίου τα Honor 9X και Honor 9X Pro και τα πρώτα επίσημα renders ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Και οι δύο συσκευές φαίνεται λοιπόν πως θα έχουν edge-to-edge οθόνη, χωρίς δηλαδή κάποια τρύπα ή notch για τα των καμερών και αισθητήρων. Όπως είναι λογικό, η selfie cam θα χρησιμοποιεί μηχανισμό po-up, ενώ και από τις εικόνες φαίνεται πως επιβεβαιώνεται το μεταλλικό σασί και για τα δύο μοντέλα. Μία από τις πιο σημαντικές διαφορές ανάμεσα στις δύο συσκευές θα είναι το σετ των καμερών στο πίσω μέρος.

Στο Honor 9X Pro αναμένεται τριπλό camera setup, ενώ στο Honor 9X διπλό. Πιο συγκεκριμένα, το Honor 9X Pro αναμένεται να έχει 48MP+8MP+2MP camera setup, ενώ το Honor 9X 48MP+2MP. Σε ότι αφορά τις οθόνες, το Honor 9X Pro θα έχει Full HD+ ανάλυση σε 6,59 ίντσες διαγώνιο, την ώρα που το μικρότερο «αδερφάκι» θα κινείται λίγο χαμηλότερα σε διαστάσεις, αλλά στα ίδια επίπεδα σε ανάλυση. Οι δύο συσκευές θα έχουν μπαταρία χωρητικότητας 3.900mAh και το Kirin 980 chipset.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Honor 9X θα κυκλοφορήσει με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, την ώρα που το Honor 9X Pro θα προσφέρει 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Περισσότερα σε λίγες μέρες!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*