Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τα Huawei Mate 40 και Huawei Mate 40 Pro 5G (photos+video)

*
Μπορεί να διανύουμε την ημέρα του Samsung Unpacked, ωστόσο οι διαρροές και για τα Huawei Mate 40 και Huawei Mate 40 Pro 5G δεν λείπουν. Μέσω φωτογραφιών που έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες ώρες μπορούμε να πάρουμε μια γεύση των δύο νέων συσκευών και όπου φαίνεται πως το πίσω μέρος με το σύστημα των καμερών έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Το Huawei Mate 40 φαίνεται να έχει 3 μεγάλους αισθητήρες και έναν τέταρτο που δεν είναι ξεκάθαροι αν θα λειτουργεί για τα της εστίασης ή του ToF.



Το Huawei Mate 40 Pro έχει στην τέταρτη θέση έναν περισκοπικό φακό και μένει να δούμε το επίπεδο του οπτικού zoom που θα προσφέρει.



Και στις δύο συσκευές θα έχουμε LED Flash Dual Tone και οθόνη που πιάνει όλο το μπροστινό τμήμα με μια εξαίρεση στο πάνω αριστερά τμήμα με τις selfie cams. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι οθόνες τους θα βρίσκονται στα επίπεδα των 6.4 και 6.7 ιντσών και πως η κυκλοφορία τους αναμένεται στην περίοδο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*