Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τα πρώτα renders του Samsung Watch Active 4 (εικόνες, video)

*
Η ώρα της αποκάλυψης του Samsung Watch Active 4 πλησιάζει, αλλά οι πρώτες διαρροές άρχισαν ήδη. Όπως φαίνεται, οι OnLeaks και GizNext έφεραν στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες εικόνες από το νέο smartwatch της Samsung που φαίνεται πως έρχεται πλέον με μια πιο flat οθόνη που πιάνει όλο το τμήμα της πρόσοψης και δύο πλήκτρα στα δεξιά του σώματος. Η αποκάλυψη του νέου προϊόντος θα γίνει στις 28 του μήνα σε ειδικό event και μένει να δούμε και πως θα λειτουργεί με το Wear, το νέο λειτουργικό που θα είναι η μίξη των Tizen και Wear OS της Google. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το Samsung Watch Active 4 θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, πράσινο, ασημί και χρυσό χρώμα και σε δύο μεγέθη: 40mm και 44mm. Δείτε παρακάτω εικόνες και ένα video με τα renders.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*