Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Microsoft Surface Duo

*
Το επερχόμενο Microsoft Surface Duo είδε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά να διαρρέουν στο διαδίκτυο και μπορείτε να τα βρείτε στο άρθρο μας. Η συσκευή θα έχει δύο οθόνες ίδιου μεγέθους, ενώ το πάχος της θα είναι 4.8 χιλιοστά όταν είναι ανοιχτή και 9.6 χιλιοστά όταν είναι κλειστή. Κάθε οθόνη θα έχει διαγώνιο 5.6 ιντσών, θα είναι τεχνολογίας AMOLED, με ανάλυση 1800x1350 pixels και με αρκετά μεγάλα bezels. Το Microsoft Surface Duo θα «τρέχει» Android 10 και θα αναβαθμιστεί σε Android 11 λίγο μετά το λανσάρισμα. Θα υποστηρίζει το Surface Pen, ενώ από πλευράς επεξεργαστή θα έχει τον περσινό Snapdragon 855. Σε ό,τι αφορά τη μνήμη, θα έχουμε 6GB RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο (μη επεκτάσιμο), ενώ η κάμερα του θα έχει αισθητήρα 11MP f/2.0 με 1.12um pixel size. Ένας σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα αναλαμβάνει τα της ταυτοποίησης, ενώ η μπαταρία του Microsoft Surface Duo θα έχει χωρητικότητα 3460mAh. Τέλος, δεν θα υπάρχει υποστήριξη για NFC, ασύρματη φόρτιση και 5G.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*