Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 6T

*
Μέχρι τώρα έχουμε μάθει αρκετές λεπτομέρειες από τα χαρακτηριστικά του OnePlus 6T και το specs sheet που αναρτήθηκε πρόσφατα στο Twitter, έρχεται να γεμίσει οτιδήποτε κενό υπάρχει σχετικά με το smartphone. Όπως θα διαβάσετε, το νέο μοντέλο είναι ελαφρώς πιο ψηλό από το OnePlus 6, λίγο πιο στενό και μια ιδέα πιο χοντρό, ενώ διαθέτει μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας και μεγαλύτερη οθόνη. Όσον αφορά τις πίσω κάμερες, εκεί δεν υπάρχουν διαφορές από το OnePlus 6, οπότε μην περιμένετε τηλεφακούς ή ευρυγώνιους αισθητήρες. Η selfie camera είναι λίγο βελτιωμένη και προσφέρει ευρύτερο aperture και υψηλότερη ανάλυση, σε σχέση πάντα με την προηγούμενη γενιά. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια αναμένονται πολύ σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*