Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S7

Μια νέα διαρροή από τους μηχανικούς της εφαρμογής AnTuTu, φαίνεται να μας έδωσε τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S7 που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους. Σύμφωνα με την διαρροή, η συσκευή που φαίνεται να είναι το νέο κινητό της Samsung, εμφανίζεται με τον κωδικό "SM-G935A", τρέχει ως λειτουργικό σύστημα το Android 6.0 Marsmallow, «φοράει» το νέο τετραπύρηνο chipset της Qualcomm, Snapdragon 820 το οποίο χρησιμοποιεί ως υποσύστημα γραφικών το Adreno 530. Επιπλέον, έχει οθόνη 5.1 ιντσών QHD ανάλυσης (1440x2560 pixels) έχει μνήμη RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο 64GB, που δεν διευκρινίζεται αν είναι επεκτάσιμος ή όχι.



Τέλος, εξοπλίζεται με 2 κάμερες, με την κύρια να έχει αισθητήρα των 12MP και τη δευτερεύουσα να έχει 5MP. Αν κρίνουμε από τον χρόνο στον οποίο «διέρρευσαν» τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, δεν αποκλείεται να δούμε την νέα ναυαρχίδα της Samsung να παρουσιάζεται επίσημα στο Mobile World Congress 2016, που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στη Βαρκελώνη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Samsung

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Samsung

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Samsung

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*